Gamle smykker kan føles utdaterte, plettet og vel, bare gamle. Det trenger ikke være slik. Vintage er veldig “in” i disse dager, og mange gamle stykker kan gjøres om til noe nytt med bare en liten mengde arbeid. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av de beste tipsene for å omformulere dine gamle brikker.

Når du handler steinsmykker, må du lære deg alt du skal se etter. Gullsmeden din kan hjelpe deg med hvordan du kan se på steiner for å sikre at du kan skille dårlig fra god kvalitet. Denne typen utdanning kan hjelpe deg med å ta bedre beslutninger uten så mye hjelp når du handler med smykker.

Når du velger bryllupssett, må du huske på smykkene du allerede eier og regelmessig bruker. Et bryllupsbånd i gult gull er ikke det beste valget hvis de fleste smykker du allerede eier er hvitt gull eller sølv. Du vil mest sannsynlig ha på deg bryllupsbåndet hver dag. Forsikre deg om at det ikke bare er noe du liker, men noe som samsvarer med det du allerede eier.

Hvis du trenger hjelp til å kjøpe det spesielle smykket til noen du bryr deg om, bør du spørre noen nær din spesielle person. For eksempel, kanskje en nær venn eller slektning ville være villig til å hjelpe deg med å plukke ut det spesielle smykket. De er absolutt veldig kjent med individers smak og preferanse, og kan hjelpe deg med å velge det perfekte stykket.

For å få et antrekk til å se mer balansert ut, bland og match forskjellige typer smykker. Hvis du bruker et statement-halskjede, kan du koble det med noen enkle ringer eller armbånd. Hvis du liker å ha på deg store ringer, kan du komplimentere dem med et enkelt halskjede. Dette vil bidra til å fremheve de mer dramatiske stykkene dine og vil forhindre at utseendet ditt føles som for mye.

Bruk smykkene dine på nytt for å få mest mulig ut av hvert stykke. Pakk et halskjede rundt håndleddet for å lage et nytt armbånd. Sett et par øreringer som kan festes på et par pumper som skoklips, og legg litt gnist til vanlige hæler. Fest en pin eller brosje i et halskjede og oppdater utseendet.

For å beskytte investeringen du gjorde i smykkekjøpet ditt best, ta vare på det. Ikke bruk den når du gjør noe som å rengjøre huset ditt. Hvis du gjør dette, kan kjemikaliene du utsetter smykkene dine for, skade edle metaller og steiner. Det er sannsynligvis verdt det øyeblikket det tar å fjerne det.

Kostymsmykker trenger spesiell pleie. Kostymsmykker er generelt bundet av lim i stedet for innstillinger, og er derfor mye mer skjøre. Derfor bør du ikke få kostymesmykker våte eller utsette dem for sterke kjemikalier. Bruk en mild klut, som mikrofiber, for å rengjøre den. En våt, så en annen, tørr. Dette vil holde alle drakt smykker du ser bra ut.

I denne artikkelen har vi hjulpet deg ved å gi noen tips om hvordan du kan re-purpose gamle smykker. Hvorfor kaste disse bitene ut når du kan gjøre dem om til noe du elsker? Med bare litt arbeid, minimal kostnad og knapt noen anstrengelse, kan du gjøre smykkestykkene dine nye igjen.